Francuska škola u Zagrebu i Njemačka međunarodna škola u Zagrebu (Eurocampus Zagreb) primjenjuju pravila za pristup školama Eurocampusa radi povećavanja sigurnosti Vaše djece.

1) Isključivo roditeljima vrtićke i predškolske djece bit će dozvoljen ulaz u školsku zgradu kako bi mogli otpratiti dijete do njegovog/njezinog razreda. Isti roditelji će dobiti iskaznice sa svojim imenom i prezimenom koju će biti dužni prikazati portiru pri svom dolasku na glavnom ulazu u školsku zgradu. Iskaznice za naše nove roditelje su spremne i možete ih podići u dječjem vrtiću. S obzirom na to da i druge osobe (djedovi i bake, tete i babysitteri) dolaze po djecu iz našeg vrtića tj. predškole, i tim će osobama trebati iskaznica pa Vas molimo da nam putem emaila pošaljete ime i prezime osobe koja smije doći po Vaše dijete.
2) Roditelje naših prvašića ljubazno molimo da vrate iskaznice razrednici.
3) Sva ostala djeca tj. iz osnovne škole i gimnazije ulaze u zgradu samostalno tj. bez svojih roditelja.
4) Pristup u školsku zgradu bit će dozvoljen isključivo uz prethodno zakazan sastanak.
5) Za zakazivanje sastanka potrebno je stupiti u kontakt sa tajništvom škole putem emaila ili telefona.
6) Prije ulaska u školsku zgradu potrebno je potpisati se u « registar posjetitelja ».
7) Molimo roditelje da napuste školsko dvorište u roku od najviše 15 minuta nakon što su preuzeli svoje dijete.
8) Obavještavamo Vas kako se radi sigurnosnih razloga i veće sigurnosti za Vašu djecu, mala vrata gornjeg parkinga zaključavaju:
- od 8h30 te se ponovo otvaraju u 14h45 ponedjeljkom/utorkom/četvrtkom/petkom
- odnosno srijedom od 11h45 do 12h30.
Poslijepodne mala vrata gornjeg parkinga bit će ponovo zaključana od 17h30.
Za slučaj da dođete po dijete izvan tog vremena, molimo Vas da koristite glavni ulaz u školu a koji je otvoren tijekom cijelog dana. Zahvaljujemo na Vašem razumijevanju.

Važna napomena: U prostorijama Eurocampusa Zagreb je za vrijeme ljetnih praznika postavljen video nadzor koji je već u funkciji.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na Vašem razumijevanju te Vam želimo uspješan početak nove školske godine!

Promet ispred škole

Za cestovni promet ispred škole smo odgovorni svi mi zajedno.

Kako bi se promet odvijao što sigurnije ljubazno Vas molimo da ne blokirate cestu parkirajući se na sredini ceste ili na jednoj strani ceste dok je s druge strane ceste već parkirano drugo vozilo.

Važno je da o tome obavijestite i vozače taksiste koji dolaze pokupiti Vašu djecu u školu i koji bi također trebali biti obavješteni o jednosmjernom prometovanju za vrijeme početka i završetka nastave.

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.