DISZ Christmas prom 19th december

Dear parents,

We are very pleased to send you the poster and the link for the trailer presenting the fantastic Prom for students from 6kl to 12kl, 6eme to Term!

Link for the trailer: https://youtu.be/WLizXYUHbTs

All informations are mentionned. 

However if you need more details: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

woodstock

Sveti Nikola u vrtiću

Velika radost i naravno uzbuđenje ispunilo je našu sobu kada je netko pokucao na vrata. Napokon je stigao sveti Nikola. Visok i s bijelom bradom jako nas se dojmio. Upravo onakav, kakvog smo ga zamišljali, stajao je ispred nas. Unatoč svojoj dojmljivoj pojavi djeca se nisu uplašila. Otpjevala su mu gromoglasno pjesmu koju su posebno za ovu prigodu naučili. Nakon toga je sveti Nikola svakom djetetu posebno prenio svoja opažanja o njemu, što mu se ne sviđa kod svakog djeteta i naravno, sve ono što je zamijetio, a što ga posebno raduje. Kao nagradu ili motivaciju za budućnost svako je dijeto dobilo na kraju mali čokoladni poklon.

Hvala sveti Nikola!

Sveti Nikola u osnovnoj školi

I ove je godine Sveti Nikola posjetio osnovnu školu. Njemačka je škola Francusku školu pozvala na zajedničku proslavu. Učenici i učenice su ga strpljivo čekali te su ga srdačno pozdravili uvježbanom pjesmom/stihovima.

Izrada božićnih ukrasa u gimnaziji

U utorak, 3.12., organizirano je sada već tradicionalno izrađivanje božićnih ukrasa. S mnogo veselja učenici 5., 6., 7. i 9. razreda te učenici viših razreda su tehnikom filcanja izradili slike, božićne aranžmane, zvijezde i privjeske. U utorak, 3.12., organizirano je sada već tradicionalno izrađivanje božićnih ukrasa. Pritom su naši veliki (9.,11. i 12. razred) predano i kompetentno vodili malene!

Hvala svima i ugodno adventsko vrijeme želi Elke Liebig.

Izrada božićnih čestitki na Eurocampusu

Dragi roditelji,

na ugodnom druženju zajedno sa svojom djecom roditelji Eurocampusa imali su u ponedjeljak i utorak navečer mogućnost izrađivati božićne čestitke i zvijezde. Uz božićnu glazbu, ugodno ćaskanje i razne slastice / grickalice nastale su originalne kreacije. Djeca su se jako radovala što vrijeme mogu provesti sa svojim roditeljima. Ponosno su pokazivala svoje čestitke i zvijezde koje smo na kraju, kao što se vidi, i izložili. Nadamo se da smo uspjeli barem malo doprinijeti predbožićnom ugođaju.

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.