Otvorenje izložbe francuske i njemačke škole na temu portretne fotografije

Danas su učenici 8. i 9. razreda francuske škole i učenici 11. i 12. razreda njemačke škole otvorili svoju izložbu uz aktivno sudjelovanje cijele školske zajednice. Ovaj zajednički umjetnički projekt razveselio je sve sudionike. Prema staroj tradiciji francuska i njemačka škola s vremena na vrijeme organiziraju zajedničke umjetničke projekte u kojima sudjeluju više razreda.

 

 

Eurocampus proslava Galette des Rois

Dragi roditelji,

nakon što su nas još ovaj tjedan naši francuski prijatelji pozvali na njihovu proslavu "Galette des Rois", možemo sa sigurnošću ustvrditi, da smo došli do kraja svečanog božićnog razdoblja. I zaista, bio je to kraljevski završetak u pravom smislu riječi.

Jednostavno, užitak za dušu i tijelo. Ugodno druženje, kreativnost pri izradi kruna i kolača Galette, uživanje u kolaču s bademovom kremom, radost pri iščekivanju tj. pronalasku iznenađenja te čast cijeli dan biti kralj ili kraljica.Tako kako običaj nalaže, tako smo i slavili. Sve smo zajedno dijelili. Rad, radost, užitak.

Prijatelji, puno vam hvala! Radujemo se već slijedećem druženju.

Izvannastavna aktivnost robotika

U srijedu popodne uspješno je krenula izvannastavna aktivnost robotike. Djeca su se izvrsno zabavila. Za skupinu od 15.30 – 17.00, za učenike 5. do 8. razreda, tražimo dodatnih sudionika. Ako je Vaše dijete zainteresirano, prijavite ga. Radionica robotike održava se od sada pa sve do kraja školske godine, troškovi iznose 1800,- KN, u slučaju prijave sudjelovanje do kraja školske godine obvezujuće je.

 

 

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.