Knjige za svakoga

31.01.2019. 10. je razred organizirao po prvi put izložbu knjige u sklopu nastave iz njemačkog jezika, inspirirano posjetom Interlibera u studenom. Cilj ovog događaja bio je oduševiti učenike za školsku knjižnicu i potaknuti učenike na samostalan rad s prezentacijama te naučiti kako samostalno raspodijeliti vrijeme za rad. Štandove u raznim bojama učenici 10. razreda postavili su u ulaznom prostoru škole ispred stepenica. Na tim štandovima učenici su prezentirali različite rodove knjiga: roman, krimić, satira i triler.

Jako puno ljudi, stariji i mlađi, posjetili su izložbu knjiga, ne samo zato što su bili na putu prema ručku, nego također radi toga što su plakati bili izrađeni u raznim bojama te postavljeni i prezentirani s puno slika. Time se stvorio ,,eyecatcher“, koji je privukao ljude na razgledavanje sajma. Sve u svemu je ova izložba bila jako pozitivna i pun uspjeh. Za svakog tipa učenika je bilo nešto što voli, a učenici koji jako vole knjige te obožavaju citati uživali su u predivnoj izložbi.

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
Više informacija U redu