Naša škola

Zahvaljujemo Vam na iskazanom interesu za našu školu koju čini zajednički Eurocampus njemačke i francuske škole u Zagrebu.

Ravnateljica M. Oelschlägel

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu (DISZ) pripada mreži od 140 njemačkih škola u inozemstvu koje podupire Središnji ured za školstvo u inozemstvu (ZfA) po nalogu Ministarstva vanjskih poslova te koje su organizirane kao dobrotvorne udruge. Od Silicon Valleya do Sofia-e, od Shanghaia do Pariza njemačke škole u inozemstvu pridaju važnost atraktivnoj i izazovnoj ponudi koja se temelji na individualnom poticanju, višejezičnosti i susretu kultura. Njemački jezik i kultura, obrazovanje, susreti i razmjena čine uporište njemačkih škola u inozemstvu.

Naša je škola priznata od strane njemačke Konferencije ministara odgoja i obrazovanja (KMK) i hrvatskog Ministarstva odgoja i obrazovanja te nudi pedagoški program od dječjeg vrtića, preko osnovne škole do srednjeg stupnja obrazovanja i mature. Učenice i učenici koji završe našu školu mogu studirati u Njemačkoj, Hrvatskoj te u cijelom svijetu. Naša je škola od strane Predsjednika Savezne Republike Njemačke dobila priznanje Izvrsna Njemačka međunarodna škola.

Opširnije:Naša škola

Novosti

  • Ljetna škola 2019. g. +

    Veselimo se što Vas možemo obavijestiti da će povodom Vaših brojnih upita, Njemačka međunarodna škola u Zagrebu i ove godine organizirati ljetnu školu. U prilogu Vam šaljemo program i prijavnicu Opširnije
  • 1

Geometrija

Danas je sedmi razred na školskom dvorištu mjerio visinu raznih objekata uz pomoć samonapravljenog teodolita.

Opširnije:Geometrija
 

Košarka

Nakon pobjede protiv OŠ D.Domjanićai tijesnog poraza protiv OŠ Rapska, DISZ-momčad kvalificirala se za osminu finala Prvenstva grada Zagreba u

Opširnije:Košarka
 

University Fair

6. su ožujka 10.–12. razredi sudjelovali na University Fairu koji se održao u Američkoj međunarodnoj školi.

Opširnije:University Fair
 

Dječji vrtić

Njemački međunarodni dječji vrtić na raspolaganju je djeci svih nacionalnosti i vjeroispovijesti od tri godine. Pritom se pod dječjim vrtićem ovdje ne podrazumijeva samo dječji vrtić u smislu igre i druženja, nego i obrazovna ustanova koja nastoji ponuditi djeci najbolji mogući poticaj u najrazličitijim područjima.

Naše odgojiteljice, koje imaju izvrsnu izobrazbu i govore njemački jezik, vode grupe djece kroz njihov raznolik i bogat dan te kroz najrazličitije projekte.

Osnovna škola

Osnovna škola Njemačke međunarodne škole u Zagrebu dio je opsežne obrazovne ustanove, koja vodi od dječjega vrtića do njemačke mature.

Oblici nastave i nastavni sadržaji u našoj osnovnoj školi orijentiraju se prema njemačkim obrazovnim planovima i standardima.

Gimnazija

Kao škola međunarodnoga karaktera Njemačka međunarodna škola u Zagrebu načelno je otvorena za sve učenice i učenike svih nacionalnosti, koji govore njemački jezik ako to dopuštaju kapaciteti škole.

Njemačka i austrijska djeca koja dolaze iz njemačkih ili austrijskih škola ili, pak, iz škola u inozemstvu, koje su priznate od strane Konferencije ministara kulture, primaju se i upisuju u školu prema podatcima iz posljednje svjedodžbe škole koju su prethodno pohađala.

Exzellente Deutsche Auslandsschule

Kultusministerkonferenz
Deutsche Auslandsschulen International

<<  Ožujak 2019  >>
 Po  Ut  Sr  Če  Pe  Su  Ne 
      2  3
  4  6  7  8  910
11121314151617
181920222324
252627282931

Posjet Predsjednika Savezne Re...

Ožujak
Četvrtak
21
priopćenje za medije

Dan otvorenih vrata

Ožujak
Subota
30
obavezan dan za sve učenike

Eva Menasse

Travanj
Petak
05
Predstavljanje knjige, Čitanje, Rasprava za učenike

Ispit DELF scolaire - A1, A2, ...

Travanj
Ponedjeljak
08

Uskrsni praznici

Travanj
Ponedjeljak
22

Međunarodni praznik rada

Svibanj
Srijeda
01

Ljetna škola DaF

Lipanj
Srijeda
26

Deutsche Botschaft Zagreb

Goethe-Institut Zagreb

Ecole Française de Zagreb (Französische Schule Zagreb)

Kontakt

Njemačka međunarodna škola
u Zagrebu (DISZ)

Fratrovac 36
10000 Zagreb
Hrvatska

Tel: +385 (0)1 23476-55
Fax: +385 (0)1 23476-64
E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dječji vrtić
Tel: +385 (0)1 4870168

Opširnije:Kontakt

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
Više informacija U redu