Naša škola

Izvrsna njemačka škola u inozemstvu

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu (DISZ) pripada mreži od 140 njemačkih škola u inozemstvu, koju podupire Središnji ured za školstvo u inozemstvu (ZfA) po nalogu Ministarstva vanjskih poslova. Od Kuala Lumpura do Kijeva, od Toronta do Tokija njemačke škole u inozemstvu pridaju važnost individualnomu poticanju, višejezičnosti i susretu kultura. Poticani od strane Savezne Republike Njemačke te opremljeni izvrsnim nastavnim osobljem, učenice i učenici njemačkih škola u inozemstvu dobivaju prvorazrednu izobrazbu i stječu kako njemačke tako i domaće školske svjedodžbe. Njemački jezik i kultura, obrazovanje, susreti i razmjena čine uporište njemačkih škola u inozemstvu.

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu u potpunosti je izgrađena njemačka škola u inozemstvu s Dječji vrtić, Osnovna škola i 8-godišnjom Gimnazija, koja vodi do njemačke mature.

Opširnije:Naša škola

Testiranje za upis u prvi razred

Obavještavamo Vas da će se od 2.5. do 4.5. 2018. od 9:30 sati u predškoli održati testiranje za upis u prvi razred. S Vaše strane nisu potrebne nikakve pripreme za testiranje. Molimo Vas da Vaše dijete dovedete najkasnije do 9 sati u predškolu.

Ljetna škola 2018. g.

Veselimo se što Vas možemo obavijestiti da će povodom Vaših brojnih upita, Njemačka međunarodna škola u Zagrebu i ove godine organizirati ljetnu školu.

U prilogu Vam šaljemo program i prijavnicu i sve dodatne informacije za download.

Opširnije:Ljetna škola 2018. g.

Košarka

Zagrebački košarkaški klub Cibona posjetio je Eurocampus.

Opširnije:Košarka
 

Dolazak stomatologa

Stomatolog nam je došao u posjetu. Ali on nije došao sam. Stigao je sa jednom pomoćnicom i sa Krokom, zelenim krokodilom.

Opširnije:Dolazak stomatologa
 

„Mladi istraživači“

Finale najpoznatijeg prirodoslovnog natjecanja u Njemačkoj Mladi istraživači odvijalo se 10. i 11. travnja u Jeni, pokrajina Thüringen.

Opširnije:„Mladi istraživači“
 

Dječji vrtić

Njemački međunarodni dječji vrtić na raspolaganju je djeci svih nacionalnosti i vjeroispovijesti od tri godine. Pritom se pod dječjim vrtićem ovdje ne podrazumijeva samo dječji vrtić u smislu igre i druženja, nego i obrazovna ustanova koja nastoji ponuditi djeci najbolji mogući poticaj u najrazličitijim područjima.

Naše odgojiteljice, koje imaju izvrsnu izobrazbu i govore njemački jezik, vode grupe djece kroz njihov raznolik i bogat dan te kroz najrazličitije projekte.

Osnovna škola

Osnovna škola Njemačke međunarodne škole u Zagrebu dio je opsežne obrazovne ustanove, koja vodi od dječjega vrtića do njemačke mature.

Oblici nastave i nastavni sadržaji u našoj osnovnoj školi orijentiraju se prema njemačkim obrazovnim planovima i standardima.

Gimnazija

Kao škola međunarodnoga karaktera Njemačka međunarodna škola u Zagrebu načelno je otvorena za sve učenice i učenike svih nacionalnosti, koji govore njemački jezik ako to dopuštaju kapaciteti škole.

Njemačka i austrijska djeca koja dolaze iz njemačkih ili austrijskih škola ili, pak, iz škola u inozemstvu, koje su priznate od strane Konferencije ministara kulture, primaju se i upisuju u školu prema podatcima iz posljednje svjedodžbe škole koju su prethodno pohađala.

Deutsche Auslandsschulen International
Kultusministerkonferenz

<<  Travanj 2018  >>
 Po  Ut  Sr  Če  Pe  Su  Ne 
      
1415
16202122
23262829
30      

3. razred test kompetencije ko...

Travanj
Petak
27

Njemački kao strani jezik nivo...

Svibanj
Srijeda
02

Testiranje za upis u prvi razr...

Svibanj
Srijeda
02

3. razred test kompetencije iz...

Svibanj
Četvrtak
03

Izlet 5. razreda u park Maksim...

Svibanj
Petak
04
analiza biljaka

9. razred: tjedan prakse

Svibanj
Ponedjeljak
14

Usmena matura

Svibanj
Utorak
22

Deutsche Botschaft Zagreb

Goethe-Institut Zagreb

Ecole Française de Zagreb (Französische Schule Zagreb)

Kontakt

Njemačka međunarodna škola
u Zagrebu (DISZ)

Fratrovac 36
10000 Zagreb
Hrvatska

Tel: +385 (0)1 23476-55
Fax: +385 (0)1 23476-64
E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dječji vrtić
Tel: +385 (0)1 4870168

Opširnije:Kontakt