Naša škola

Izvrsna njemačka škola u inozemstvu

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu (DISZ) pripada mreži od 140 njemačkih škola u inozemstvu, koju podupire Središnji ured za školstvo u inozemstvu (ZfA) po nalogu Ministarstva vanjskih poslova. Od Kuala Lumpura do Kijeva, od Toronta do Tokija njemačke škole u inozemstvu pridaju važnost individualnomu poticanju, višejezičnosti i susretu kultura. Poticani od strane Savezne Republike Njemačke te opremljeni izvrsnim nastavnim osobljem, učenice i učenici njemačkih škola u inozemstvu dobivaju prvorazrednu izobrazbu i stječu kako njemačke tako i domaće školske svjedodžbe. Njemački jezik i kultura, obrazovanje, susreti i razmjena čine uporište njemačkih škola u inozemstvu.

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu u potpunosti je izgrađena njemačka škola u inozemstvu s Dječji vrtić, Osnovna škola i 8-godišnjom Gimnazija, koja vodi do njemačke mature.

Opširnije:Naša škola

Radionica za izradu božićnih dekoracija

I ove će godine Vijeće učenika organizirati radionicu za izradu različitih božićnih dekoracija koja će se održati u petak, 15.12.2017. g. u učionici 5. razreda od 14:00 do 16:00 sati.

Opširnije:Radionica za izradu božićnih dekoracija

Adventski koncert

Srdačno vas pozivamo na naš tradicionalni Adventski koncert u EuroCampus školi.

Opširnije:Adventski koncert

Nogometni turnir

Veselimo se što je i ove godine organiziran Eurocampus nogometni turnir s brojnim momčadima.

Opširnije:Nogometni turnir
 

Sv. Nikola u našoj školi

6.12.2016. je bio poseban dan za djecu vrtića, predškole i osnovne škole.

Opširnije:Sv. Nikola u našoj školi
 

Tjedan umjetnosti

U cjelotjednom druženju kroz osam radionica inspirirani raznim umjetnicima kao što su Jackson Pollock, Imi Knoebel, Franz Marc ili tradicijskim slikama australskih Aboridžina, djeca vrtića Eurocampusa prenijela su svoje utiske na papir.

Opširnije:Tjedan umjetnosti
 

Dječji vrtić

Njemački međunarodni dječji vrtić na raspolaganju je djeci svih nacionalnosti i vjeroispovijesti od tri godine. Pritom se pod dječjim vrtićem ovdje ne podrazumijeva samo dječji vrtić u smislu igre i druženja, nego i obrazovna ustanova koja nastoji ponuditi djeci najbolji mogući poticaj u najrazličitijim područjima.

Naše odgojiteljice, koje imaju izvrsnu izobrazbu i govore njemački jezik, vode grupe djece kroz njihov raznolik i bogat dan te kroz najrazličitije projekte.

Osnovna škola

Osnovna škola Njemačke međunarodne škole u Zagrebu dio je opsežne obrazovne ustanove, koja vodi od dječjega vrtića do njemačke mature.

Oblici nastave i nastavni sadržaji u našoj osnovnoj školi orijentiraju se prema njemačkim obrazovnim planovima i standardima.

Gimnazija

Kao škola međunarodnoga karaktera Njemačka međunarodna škola u Zagrebu načelno je otvorena za sve učenice i učenike svih nacionalnosti, koji govore njemački jezik ako to dopuštaju kapaciteti škole.

Njemačka i austrijska djeca koja dolaze iz njemačkih ili austrijskih škola ili, pak, iz škola u inozemstvu, koje su priznate od strane Konferencije ministara kulture, primaju se i upisuju u školu prema podatcima iz posljednje svjedodžbe škole koju su prethodno pohađala.

Deutsche Auslandsschulen International
Kultusministerkonferenz

<<  Prosinac 2017  >>
 Po  Ut  Sr  Če  Pe  Su  Ne 
      1  2
  5  7  8  910
1314151617
20

Adventsko pjevanje

Prosinac
Ponedjeljak
11

Božićni sajam

Prosinac
Ponedjeljak
11
u prizemlju

Usmeni ispit DSD II

Prosinac
Utorak
12

Adventsko pjevanje

Prosinac
Ponedjeljak
18

Božićna misa

Prosinac
Petak
22

Božićni praznici

Prosinac
Subota
23

Prvi dan škole

Siječanj
Ponedjeljak
08

Deutsche Botschaft Zagreb

Goethe-Institut Zagreb

Ecole Française de Zagreb (Französische Schule Zagreb)

Kontakt

Njemačka međunarodna škola
u Zagrebu (DISZ)

Fratrovac 36
10000 Zagreb
Hrvatska

Tel: +385 (0)1 23476-55
Fax: +385 (0)1 23476-64
E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dječji vrtić
Tel: +385 (0)1 4870168

Opširnije:Kontakt