Naša škola

Izvrsna njemačka škola u inozemstvu

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu (DISZ) pripada mreži od 140 njemačkih škola u inozemstvu, koju podupire Središnji ured za školstvo u inozemstvu (ZfA) po nalogu Ministarstva vanjskih poslova. Od Kuala Lumpura do Kijeva, od Toronta do Tokija njemačke škole u inozemstvu pridaju važnost individualnomu poticanju, višejezičnosti i susretu kultura. Poticani od strane Savezne Republike Njemačke te opremljeni izvrsnim nastavnim osobljem, učenice i učenici njemačkih škola u inozemstvu dobivaju prvorazrednu izobrazbu i stječu kako njemačke tako i domaće školske svjedodžbe. Njemački jezik i kultura, obrazovanje, susreti i razmjena čine uporište njemačkih škola u inozemstvu.

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu u potpunosti je izgrađena njemačka škola u inozemstvu s Dječji vrtić, Osnovna škola i 8-godišnjom Gimnazija, koja vodi do njemačke mature.

Opširnije:Naša škola

Termin za fotografiranje

Kako bi nas i ove godine za Dan otvorenih vrata posjetili brojni zainteresirani gosti i kako bismo pripremili nove plakate i prospekte, dogovorili smo s našom fotografkinjom jedan termin.

Opširnije:Termin za fotografiranje

Ljetna škola 2018. g.

Veselimo se što Vas možemo obavijestiti da će povodom Vaših brojnih upita, Njemačka međunarodna škola u Zagrebu i ove godine organizirati ljetnu školu.

U prilogu Vam šaljemo prijavnicu i sve dodatne informacije za download.

Opširnije:Ljetna škola 2018. g.

Proslava fašnika

Na našem Eurocampusu smo proslavili Fašnik. U šarenim kostimima, dobro raspoloženi i spremni za igru našli smo se u školskoj dvorani.

Opširnije:Proslava fašnika
 

Tečaj skijanja

Na kraju našeg „tjedna skijanja“ priređena je utrka kao i svake godine. Roditelji naših skijaša bili su srdačno pozvani.

Opširnije:Tečaj skijanja
 

Dječji vrtić

Njemački međunarodni dječji vrtić na raspolaganju je djeci svih nacionalnosti i vjeroispovijesti od tri godine. Pritom se pod dječjim vrtićem ovdje ne podrazumijeva samo dječji vrtić u smislu igre i druženja, nego i obrazovna ustanova koja nastoji ponuditi djeci najbolji mogući poticaj u najrazličitijim područjima.

Naše odgojiteljice, koje imaju izvrsnu izobrazbu i govore njemački jezik, vode grupe djece kroz njihov raznolik i bogat dan te kroz najrazličitije projekte.

Osnovna škola

Osnovna škola Njemačke međunarodne škole u Zagrebu dio je opsežne obrazovne ustanove, koja vodi od dječjega vrtića do njemačke mature.

Oblici nastave i nastavni sadržaji u našoj osnovnoj školi orijentiraju se prema njemačkim obrazovnim planovima i standardima.

Gimnazija

Kao škola međunarodnoga karaktera Njemačka međunarodna škola u Zagrebu načelno je otvorena za sve učenice i učenike svih nacionalnosti, koji govore njemački jezik ako to dopuštaju kapaciteti škole.

Njemačka i austrijska djeca koja dolaze iz njemačkih ili austrijskih škola ili, pak, iz škola u inozemstvu, koje su priznate od strane Konferencije ministara kulture, primaju se i upisuju u školu prema podatcima iz posljednje svjedodžbe škole koju su prethodno pohađala.

Deutsche Auslandsschulen International
Kultusministerkonferenz

<<  Veljača 2018  >>
 Po  Ut  Sr  Če  Pe  Su  Ne 
     3  4
1011
1718
2425
    

Završni ispit za sekundarni ni...

Veljača
Ponedjeljak
26
10. razred

Završni ispit za sekundarni ni...

Veljača
Utorak
27
10. razred

8. razred – centralni ispit ko...

Veljača
Utorak
27

6. razred – centralni ispit ko...

Veljača
Srijeda
28

Zvršni ispit za sekundarni niv...

Ožujak
Četvrtak
01
10. razred

6. razred – centralni ispit ko...

Ožujak
Utorak
06

8. razred – centralni ispit ko...

Ožujak
Srijeda
07

Deutsche Botschaft Zagreb

Goethe-Institut Zagreb

Ecole Française de Zagreb (Französische Schule Zagreb)

Kontakt

Njemačka međunarodna škola
u Zagrebu (DISZ)

Fratrovac 36
10000 Zagreb
Hrvatska

Tel: +385 (0)1 23476-55
Fax: +385 (0)1 23476-64
E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dječji vrtić
Tel: +385 (0)1 4870168

Opširnije:Kontakt